Heintje Davids 2

Granada, Nicaragua, 5 juni 2009

Vandaag niet vertrokken. Geen oog dicht gedaan afgelopen nacht. Opnieuw moe, uitgeput en hoofdpijn. Stroom en airco vielen uit vannacht, hitte inmens. Veel mensen klagen met zelfde verschijnselen, griep achtig. Lijkt echter niet op varkensgriep. Ieder half uur op  nationale tv waarschuwingen daarvoor. Deze week 7 constateringen daarvan in Masaya, 16 km verderop, kom daar wekelijks.

In een weekend ga ik de grens niet over (zie Honduras), zondag nationale feestdag, vertrek hopelijk maandag of dinsdag.

Dank voor alle reacties op bericht 1, doet me altijd goed!

8 Responses to “Heintje Davids 2”

 1. Jacob zegt:

  Beste Jan Gerben,

  Leef nu extra met je mee, zou graag snel een biertje met je drinken hier in nederland op een terrasje in de zon. denk aan de oude familiewijsheid pas je wel goed op jezelf !! Morgen gezond weer opstaan !

  hou je taai.

  Jacob

 2. De buurtjes van 56 zegt:

  Ha die Gebster,

  Niet lekker dat je zo ziek bent, probeer beetje snel beter te worden en op naar andere oorden, knap je altijd weer van op!!!

  Onze Superrally tour is werkelijk perfect verlopen 5.100km in 12 dagen met alleen een afgebroken toeter bij Erik (blijft HD hé). De BMW uiteraard niets geen mankementen…. Bijzondere landen en gave tour geweest!

  En nog meer mooi nieuws: vergunning is binnen!!! Kunnen dus gaan bouwen. Als je nog lang weg blijft ligt er een nieuwe boot naast die schuit van jou :-)

  Anyway belangrijk dat je snel beter wordt en weer verder gaat naar nog meer soleil, chica’s, vino en cerveza’s. Good luck en have fun!

  Marion en Dennis

 3. leen zegt:

  ola jan gerben wat een belevenissen zeg, en dan ziek in zo’n warm land, vreselijk is dat, probeer door te gaan, en zoek eens even een lekker hotel op waar je verfrissing hebt, zodat je effe bij kan komen, santa marta is zo’n oord, t duurt nog wel effe, maar echt daar kan dat bijkomen heerlijk zijn, en denk ook om je concentratie als je weg gaat, je ziet van ieder goede raadgevingen, maar ja jij bent degene die er voor staat, en moet beslissen, ogogog, sterkte in elk geval, hier is het regen en zonneschijn, en zijn verkiezingen achter de rug, maar dat zal je wel ontgaan zijn, maakt voor de wereld ook niets uit wat hier gebeurt groet

 4. Cees zegt:

  Ha JG,

  Leef met je mee,probeer nuchter te denken kom je een heel eind mee.
  Doe voorzicht daar waar kan,hoop ik ook nog een biertje met je te drinken van mijpart in de regen op de ark met of zonder snelheidsbootjes want je heb nu ook wel door dat dat niet het werkelijke leven is als je om je heen kijk.

  hou je haaks,

  Cees

 5. Harry zegt:

  He die JG

  Je gaat echt op Heintje Davids lijken of net de boot van Volemdan de heen en weer
  He man pas goed op je zelf en jij beslist wanneer je weer happy voelt
  Het ga je goed en hopelijk maandag naar Costa Rica
  Houw je taai man
  zie je en succes met de gezonheid
  Gr

  HD

 6. Helen Strang zegt:

  Hey Jan Gerben
  Wat vervelend dat je je nog niet lekker voelt. Doe het rustig aan en zorg dat je goed uitrust als dit kan.
  Helen

 7. Ton Dekker zegt:

  Hallo dokters.

  Lastig man, dat ziek zijn op deze toer. Maar zoals bij veel andere mensen die een jaar verder zijn , loop je de kans op ziek zijn. Want het is alweer bijna een jaar terug dat ik je naar schiphol heb gebracht. Was best wel emotioneel voor ons beide. Nu 10 maanden later heb je de time off your life en mijn inziens, zie of hoor ik nog niets over terug komen. Waar wij het op dinsdagavond het wel over eens zijn, is dat er een andere Jan Gerben terug komt. Een die heel veel gezien en meegemaakt heeft. Een die zoveel levenslessen in het laatste jaar heeft meegemaakt, die een ander in zijn hele leven nog niet mee maakt. Hier suddert het dagelijkse leven voort. Het H.D. seizoen is in volle gang.
  Ieder hier heeft zijn plannen gemaakt, is ermee bezig of voert ze uit. Naar de Superrally, Noordkaap, Chopper show of H.O.G. rally. Zoas je weet er is teveel om op te noemen. Ben zelf naar een rally geweest, waar je al een oude Harley had als hij 3 jaar was, Laatstaan zo,n oude Libbert als jij. Is er dat nog een die je op moet oppompen(aantrappen). Nou dag hoor ik moet naar mijn hotel want het eten wordt geserveert. Dat zijn dingen die ik regelmatig hoorde. maar ook leuk, is weer eens wat anders. Nou jongen zorg goed voor jezelf en voor de Lib.
  Hoop op ons weerzien.

  gr Ton

 8. Helene Marcus zegt:

  Lieve JG, was je even “uit het oog verloren” door mijn start bij de afd communicatie per 1-apr en een cursus over en mijn nieuwe taak in de op te zetten fondsenwerving/sponsoring tbv de ver(nieuw)bouw van het Haga. Heb je verhaal nu weer opgepakt. Go for safe wat eten en drinken betreft, is ons systeem niet op gebouwd denk ik. Karakters; combinatie van genen, omgeving/opvoeding en eigen ervaring!? Je referentie is meestal wat je hebt meegemaakt, dat geldt ook voor de mensen die je onderweg ontmoet. Maar wat was nu ook weer het doel van je reis? Wordt snel beter, Costa Rica zal denk ik relaxter voor je zijn. Minder armoede en dus minder gevolgen daarvan. Hou je haaks! Helene

Leave a Reply

Kommentare zu diesem Post abonnieren.