(Nederlands) Obama ‘08

(Nederlands) Obama '08

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

5 Responses to “(Nederlands) Obama ‘08”

 1. Harry says:

  Hi Jongen

  Ja leuk een eerste donkere president,hoop dat ie langer leeft als z’n voorganger.
  Misschien goed voor de economie,maar daar weet jij alles van als econom
  Hoop dat het nu wat beter wordt voor de Amerikanen
  Leuk zo’n fooienpot ,kan je een lekkere neut van drinken
  Ik hoor van je

  Gr
  HD

 2. steve says:

  Well, the deed is done… I’m only worried about what Bush will do in the next two months…Too much time for someone with the I.Q. of a grape… Keep riding, keep smiling- it keeps the bug population down…………..steve

 3. Helen Strang says:

  Hey JG
  Balen dat je motor niet helemaal in orde is. Hoop dat ie snel gerepareerd kan worden. Hoe was het om dichtbij de verkiezingen te zijn? En wat zijn de meeste reacties?Kan me iets voorstellen. Maar het lijkt mij een gekke huis daar.
  Hier alles in orde, je hebt een knalfeest van Haga gemist. Was echt goed georganiseerd en veel leuke dingen te doen en erg goede muziek.
  Enig idee of je nog terug komt naar dit kikkerlandje? Ik zou het wel weten hoor zo lekker rondtrekkend en leuke mensen ontmoeten. Kijk uit naar je volgende verhalen en voor nu
  Ciao bello
  Helen

 4. Ton Dekker says:

  Hallo dokters hier nog wat wetens waardigheden uit het wonderschone Moordrecht. Inmiddels is het 2 weken geleden dat ik ben geopereerd aan mijn maniscus (geamputeerd). Jawel hij is er uit gehaald, na 5 keer mis prikken in mijn rug. Dus nu wat rust houden, wat voor mij niet moeilijk moet zijn, volgens mijn omgeving.Nou ja rust houden is ook weer zowat, Nick had een klusje in Warzawa (Poland). Dus niet geaarzeld en met hem mee geweest, wat erg leuk en gezellig was. Je ziet dan dat het een volwassen en zelfverzekerde gozer is die zijn talen en manieren kent. Verder zijn we bezig met het bobbere van de Lib. waar al aardig wat ideeen en hardware voor is aangeschaft. Het frame,voorvork en de naven met velgen ligen bij de spuiter. Tack heeft ons een mooie pneumatische heftafel gebracht waar we tenminste op nivo kunnen denken en sleutelen. Vandaag naar bigtwin motorsale in Rosmalen waar we nog wat verder kunnen brainstormen en stuf scoren. Ik zou het bijna vergeten, maar ik ben nog even bij de band en Sjakie wezen kijken. Dennis was een paar dagen weg en jij ook, dus het hart is er wel even uit. Maar ik moet zeggen niet de geest. En je maar zo denken, al die vrijetijd geeft ook weer ruimte voor inspiratie. Je bent weer wat op de hoogte van wat er hier in het dorp en de omgeving zo,n beetje leeft. Het ga je goed en ook de Lib. en doe Dan en Mary de groeten from the Elevator man.
  gr Ton D. en family

 5. I discovered your blog website on google and test a number of of your early posts. Continue to maintain up the very good operate. I simply extra up your RSS feed to my MSN Information Reader. Searching for ahead to reading more from you in a while!?

Leave a Reply

Kommentare zu diesem Post abonnieren.