Zes dagen nog…

Nog 1 week te gaan voor vertek, zes dagen eigenlijk, no time to loose en volop de blues. De blues slaat toe in alle hevigheid, pre-vertrek-blues, zenuwen-blues, last minute-blues, oude motor-blues, en zo nog wat meer. Enkele mensen nemen al afscheid, doen dat uit zichzelf, Eelkje van de vliegtickets, Albert & Carla van HCS, wow dat is echt tof, effe huggen en vastleggen maar m’n fototoestel doet gelijk niks want batterijen leeg, en another day rolt voort. Another day op weg naar Alaska en alles wat daaronder ligt vanuit het noorden gezien. Dat alles is echter nog zo veel omvattend dat ik me dat niet meer kan bevatten en nu het vertrek aanstaande is wordt het nog groter ook.

One Response to “Zes dagen nog…”

  1. Ton Dekker zegt:

    Nu is het nog even druk,maar als je eenmaaal in Canada bent,denk je het is het helemaal waard. Dan is al die energie bij Larrie,DHL,Jan B[Geestelijk} het dubbel en dwars waard geweest. Tot morgen avond voor de laatste motor loodjes.

    gr Dek

Leave a Reply

Kommentare zu diesem Post abonnieren.