Roadtrip & road of life

Roadtrip & road of life

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

12 Responses to “Roadtrip & road of life”

 1. Harry says:

  He tof man ,zeker in deze tijd en dat je ontslag hebt genomen is het banksaldo zo toereikend voor anders kan je altijd die (woon)boot nog verkopen.Goed van je dat je door gaat kunnen wij elke week weer je belevenissen lezen
  Hou je taai ouwe rakker
  Econoom zeker,lol
  Gr
  Harry

 2. Wiegert says:

  Yeah! Gaaf dat je deze moeilijke beslissing hebt genomen (die je in je hart wellicht al eerder had genomen..). Het is gaaf te zien dat het geloof veel voor je betekent. Geloof is een abstract begrip en ieder geeft er zo zijn invulling aan. Sommigen denken aan God en sommigen wellicht aan iets anders. Wat de gelovigen echter allemaal nodig hebben is dat ze gesterkt worden in hun geloof. Jou reis is wat dat betreft echt een gave “geloof power building activity”. Wat is het toch mooi om steeds te zien dat er mensen zijn die je verder willen helpen en dat je, door jou levenshouding ze ook steeds weet aan te trekken.

  Als ik succesvolle zakenmensen op TV zie dan valt me ook altijd op aan ze dat ze veel geloof in een succesvolle toekomst hebben. Als jij dadelijk terug bent ben je wellicht een “geloof-power-builder” geworden. Die bagage en je positieve levenshouding geeft een onwijse kracht! Dat gaat dus helemaal goed komen als je terug bent.

  Maar, nu nog even niet! He, geniet van de reis en ik hoop dat je ook nog langs Peru gaat komen om ons plan-kind een bezoekje te brengen.

  groetjes, Wiegert

 3. Michelle says:

  Hi, how great is that….Embarking on yet another new path in your journey with inner peace and continued faith, it can’t get any better then that. So exciting and wonderful. You now have more time to share your joy, laughter and hopefully the chance to teach the locals how to play the “Air Fender”. Michelle

 4. Ary says:

  He Docters.

  De enige constante in het leven is verandering. Zonder een goede motivatie kom je niet ver, wellicht ben je met gemengde gevoelens aan je reis begonnen maar de geoefende lezer zal zeker in bepaalde opzichten hebben kunnen lezen dat je “los” kwam en tot rust. Geloven in jezelf is een belangrijke bagage op je weg naar het zuiden. You have left the straight and narrow.
  Je gaat ons ongetwijfeld deelgenoot maken van een werelddeel dat we nauwelijks kennen.
  Drive carefully.

  Groet Ary.

 5. Erik Jan en Joyce en Connor says:

  He JG,
  Go with the flow, staat toch prima op je nieuwe CV straks.
  Denk even aan jezelf nu achter je oude buro….. voelt dat lekker????
  Goed besluit of, senior management thinking.
  Bovendien ga je na je reis een bestseller uitgeven toch.
  En mocht het niet zo lekker lopen dan kan je altijd mee eten hoor.
  In de tussentijd zijn we erg trots op je en blijven uitkijken naar je nieuws.
  Rock on!
  X Joyce, Erik Jan en Connor.

 6. leen jordaan says:

  tja jan gerben, t is hier dinsdag in de namiddag, koud en nog geen zomer, en jij daar rijdend in dat schitterende deel van amerika, tja dat is wat, jan gerben weg bij haga, vreemd zal dat zijn, ik zie je ik dacht in 2002 nog binnenkomen, en nu zo plots weg, tja dat je leven geleid wordt is zeker, maar je zou ook graag vooruit willen kijken, die deur van je verdere leven op een kier willen zetten, maar dat kan niet, en dat ervaren we dan als geloof, geloof in datgene dat al lang voor je is uitgestippeld, alleen dat boek kunnen we nu nog niet lezen. tja de toekomst zal het leren, en wees er van overtuigd dat er dan ook weer voor je gezorgd zal worden. wees voorzichtig, geniet van al die aardige mensen, maar kijk uit voor degenen die iets van je willen hebben. groeten vanuit een koud heeswijk dinther in het brabantse land, waar het leven goed is.

 7. Rianne Jordaan vrouw van leen says:

  Jan Gerben

  Ook van mij een berichtje. What’s live??
  Wat kan een trip niet doen in je leven.
  Dat hebben we allemaal zien gebeuren en ontstaan.
  Meegenietend van alles wat je bent tegen gekomen in je motor trip/leven.
  Ik zelf en ook Leen (ten dele) hebben buitenland ervaring.
  Dat geeft totaal andere intenties aan het leven.
  Mijn ervaring is, het verrijkt een mens.
  Blijf goed voor je zelf zorgen en blijf genieten.
  Dank God in alles

  vriendelijke groet Rianne Jordaan

 8. Helen Strang says:

  Hey JG
  wat een moedige beslissing van je om niet terug te keren naar het werk.
  Goed hoor dat je in jezelf blijft geloven, zal best wel moeilijk zijn geweest. Ik denk dat je nog mooie plekken zult gaan zien en mooie mensen gaat ontmoeten. Weet dat wij hier ook voor je zijn. Volgens mij is Zuid America erg mooi. Ga je ook het Amazonegebied in.
  Hoe gaat het met Betsy, houdt ze zich goed in de warmte.
  Wel lekker hoor. Hier is het koud en vervelend weer. Verder verloopt alles goed.
  Drive carefully en safe yourney. Kijk weer uit naar je volgende verhalen.
  Helen

 9. monika & jack says:

  Hey Jan Gerben,
  dat is pas nieuws!
  ik ben er vast van overtuigd dat “wat jij doet” de wensdroom is van vele,vele mensen, even een tijdje alle zekerheden op zij zetten en op pad gaan, kijken wat er allemaal gebeurt ! Er hoort lef en vooral een gezonde portie moed bij om je weg te volgen,
  Diep in mijn hart ben ik gewoon “stinkjalours”!
  Wij zijn benieuwd hoe het je verder zal vergaan, blijf ons op de hoogte houden, take care!!! adios amigo

 10. Mylene says:

  He JG,

  Wat een goed besluit. Ik dacht al een tijdje dat je half januari terug zou komen, of misschien net op tijd voor mijn feest maar nee. Goed dat je dit doet en ik lees aan je verhalen dat je een eind komt -letterlijk en figuurlijk-. Geniet van je trip!

  Liefs

  Myl

 11. Dan and Mary says:

  Hooray for you, Jan Gerben! You are living your dream, taking a courageous next step along that staircase… Congratulations on confronting risk and continuing strong and proud. Your faith and curiosity – and the kindness of strangers – will make these next weeks or months a once-in-a-lifetime adventure. Now more than ever, please take time to write when you can. (1) we and your many friends enjoy reading what you write; (2) the memories you are making are precious; (3) every day this is looking more and more like a book, maybe even a million-euro best-seller, maybe even a hit movie…
  Are you fluent in Spanish yet?
  Be safe, stop and smell the roses…or the cactus…

 12. jeanne boot says:

  Hoi Jan Gerben,
  Je site maar weer eens opgezocht, want we zien je maar niet terugverschijnen! Geen wonder als ik je verhalen zo lees. Moedig om je baan op te zeggen, ongetwijfeld wachten je nieuwe kansen als je terugkomt.
  Weer zo’n reorganisatie is ook niet alles, roomservice zit er toch niet in.
  Ik hoop dat je laarzen die je in NY aanschafte wel goed bevallen, we hebben er ten slotte niet voor niets kilometers voor afgelegd?
  Maak je dromen waar,
  jeanne

Leave a Reply

Kommentare zu diesem Post abonnieren.