Next try

Next try

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

6 Responses to “Next try”

 1. Harry says:

  He Jan

  Eindlijk jongen kan je aan je trip naar het goede weer beginnen ,als je soms nog een trailer wilt voor achter de Lib geef ons een seintje kan je voor ons ook een paar pinn,t0shirts meenemen lol
  Het ga je goed jongen ,veel plezier een goede kerst en een goed uiteind van het jaar
  Ben morgen opweg naar Engeland voor 10 dagen en hoop je verhalen weer te lezen in Jan 2009

  Gr
  HD

 2. ariena says:

  Hoi Jan Gerben.

  Fijn om te lezen dat de motor nu goed loopt. Wat lees ik nu, ben je ziek? In iedergeval ben je weer op weg. Ik ga sttraks de grote atlas er weer eens bijhalen.
  3fm is vanmorgen begonnen met Serious Request, in het Glazen Huis, dit keer staat het in Breda. Kerstavond komen Giel Beelen, Coen Swijnenberg en Paul Rabberink er weer uit. Het geld gaat weer naar het Rode Kruis, voor Vluchtelingen. Minister Bert Koenders van Ontwikkeling Samenwerking, sloot het huis af. Met de belofte dat de regering twee en een half miljoen geeft, op voorwaarde dat de Dj’s minimaal dit bedrag binnenhaalt.
  Ik ga het zo weer op de webcam bekijken.
  Mijn huis, sorry, ons huis is isinds zaterdag in Kerstsfeer. Tot nog toe laat Bruce alles staan. Ja, meneer gooit alles, waar hij bij kan van het boekenkastje. dat wil zeggen de sierdingetjes. Mijn motor is onbestuurbaar, aan de rechterkant is het handvat en de rem afgebroken. Hij wil met de sportauto en de vrachtwagen rijden. Maar het leukste speelgoed is de computermuis.
  Dat is het weer. voor deze keer.
  Goede reis en veel veilige kilometers. O, miles bedoel ik
  Groetjes van Ariena

 3. Ton Dekker says:

  Dag dokters.
  Hier wat reactie uit het altijd mooie en zonovergoten Moordrecht.
  Het is goed te lezen dat je herstellende bent en je motor geheel hersteld is. Mooie foto van de Perkins en gaaf dat ze je zo gastvrij ontvangen. Hoe oud moet je eigenlijk worden om al die dealer t,shirts die je hebt gekregen of gekocht, af te dragen? Want als ik de verhalen volg, heb je er al aardig wat dealers bezocht. Mooi zou het zijn, als er nog een paar uit Megiekoo bijkomen. Op diverse weersites is tezien dat je het goede weer tegemoet gaat. Hier, zoals je misschien nog wel kan herinneren,het is tenslotte alweer even terug dat je hier in Holland was, wordt het steeds minder met het weer. Maar ook dat is leuk, met oliebollen, appelflappen melkbussen en carbid. Het bobber project, gaat langzaam maar gestaag verder. Nou over je eigen Lib. zou ik me nu maar geen zorgen meer maken, zo op het einde van de trip. Nu is het voor Betsy, de dood of de gladiolen. Of, eigenlijk hebben jij en de Lib allebei de gladiolen wel verdiend.

  gr. dekselse Dekker

 4. monika & jack says:

  Hey jan gerben,

  uit het (op moment) zonnige Den Haag wensen wij je alvast hele fijne kerstdagen. Genieten nog steeds van al je verhalen, dikke kus
  Monika en Jack

 5. hoek says:

  Dudley Perkins. Heb vandaag mn t-shirt maar weer eens opgezocht. 12 jaar geleden, zelfde tijd van het jaar…… Goed dat je naar het lekkere weer gaat

 6. Betty says:

  It’s impressive that you are getting thoughts from this piece of writing as well as from our argument made at this time.

Leave a Reply

Kommentare zu diesem Post abonnieren.