The eagle has landed

Yes, yes, yes, vanmorgen de motor opgehaald bij de DHL. Ik hoefde mezelf niet aan te kondigen, voor ik het gebouw binnen kwam hoorde ik het al, ‘you must be the guy from the motorcycle’. Helemaal goed, staat in z’n plastic vachtje keurig te wachten, perfecte staat over gekomen, verpakking afhalen, accu aansluiten en bij de eerste trap lopen!!!!!!

Vandaag zoveel mogelijk m’n spullen op orde krijgen, olie en lood is al gelukt, brandertje ook al bingo en GPS wordt door het mannetje van de winkel morgen nog even van de laatste software e.d. voorzien. Ik sta nu binnen bij Alaska leathers voor een schapevachtje voor m’n zadel, helemaal alternatief en is zelf ook naar uiterste puntje van Chili geweest op de motor. Vachtje is niet echt noodzakelijk maar wel top voor de lange rit en vlak bij de H-D dealer, daar ga ik zo weer naar terug want ik mag daar waarschijnlijk kamperen. Ben benieuwd. Het is hier koud, zo’n 14 graden maar dat is alweer warmer als Fairbanks. Morgen probeer ik verder om wat foto’s te plaatsen. Bij de jeugdherberg afgelopen nacht werkte internet helemaal niet en internetcafe’s heb ik nog niet gezien, maar morgen effe naar de bibliotheek en dan zie ik wel of ik daar vandaan foto’s en berichten kan plaatsen.

9 Responses to “The eagle has landed”

 1. Helene Marcus says:

  Marjolein zit toch in het directieberaad, dus dan kan ik je website wel even op mijn gemak bekijken (ha,ha). Goed om te lezen dat het avontuur onder goede omstandigheden kan starten, take care and have fun! Helene

 2. Ton Dekker says:

  Hoi Jan Gerben,

  Goed om iets van je te horen en leuk om te lezen, dat de eerste dagen voorspoedig zijn gelopen.

  Wij wachten op je foto’s.

  Ton, Jannie, Nick en Sam

 3. Ariena Blom says:

  Hoi Jan Gerben,

  Ik ben blij te lezen dat je goed aangekomen bent.
  De motor stond al voor je klaar.
  Ik wens je een voorspoedige reis.
  Ik blijf Bruce volgen, hij Tourt nu door the USA.
  Lees je mijn mail nog ?

  Ik wacht op je foto’s

  Ariena, en kopje Nicholas

 4. jolanda receptie leyenburg says:

  Hoi JG, gaaf te horen dat alles zo cool verlopen is. Appie foto”s van de Lib, zo helemaal ingepakt. Leuk kadootje, ze hadden er een rode strik om moeten doen, en dan jij uitpakken en heel verbaast zeggen , nou dat had je niet moeten doen? Zo te horen heb je de schaap wel nodig, 14 gr is niet warm, en zeker niet op de motor. tot snel via de mail, Hasta la pasta, baby. groetjes jolanda.

 5. leen jordaan says:

  ola jan gerben fijn te lezen dat je er bent, en dat de tocht helemaal gaat beginnen, kijk ook eens om je heen of je niet een leuk ziekenhuisje ziet, dat in de zorgen zit wie weet is dat wel iets voor mij, dan krijg je bed en breakfest. rij voorzichtig geniet van dat geweldige land en laat iets van je horen.

  gr

 6. Annemarie says:

  Hé daar, al jetlag vrij? Fijn om te lezen dat je goed bent aangekomen in dat koude, brrr, Alaska. Zou zeker gebruik maken van dat schapevachtje!! Heb je inmiddels de Lib al kunnen opstarten en had hij er trouwens wel zin in met dat weer? Wel helemaal te gek, dat ‘ie de overtocht zo goed overleefd heeft. Heeft Elvis van bovenaf geregeld, denk ik…………..Of tatoo Katja heeft haar werk gewoon goed gedaan.
  Ben wel heel benieuwd naar je foto’s. Aan nu al zoveel reacties blijkt in ieder geval dat iedereen hier met je meeleeft, goed om te lezen.
  Take care en ga maar snel richting het “warme” zuiden!
  xxx, Annemarie

 7. monika & jack says:

  Hey JG,

  verdorie, je zou toch maar in Alaska zitten, op je oude beesie en zo’n trip in het vooruitzicht hebben ! Geweldig ! Eerlijk gezegd ! Jack en ik zijn stinkjalours haha! wij gaan dan ook elke stap die je verzet volgen enne…. een troost !!! ook in Nederland zijn ons de weergoden niet goed gezind, op dit moment, dinsdag, 12.08. 12.00 uur is het in Den Haag 16 graden! Dus !!!! Zeur niet JG, trek gewoon een extra trui aan!!
  En niet vergeten: elke ochtend een dikke smak op de koplamp van je black beauty, je zal zien, ….tot het einde van de wereld…
  Kanjer, geniet and have fun liefs Monika en Jack

 8. sandra moerkens says:

  Hee JG, geweldig om te lezen wat je allemaal ziet en meemaakt. Wat super dat je moter zo goed is overgekomen. In het begin is het een groot spannend avontuur maar ik lees dat je je nu al helemaal in je element bent. Ik ga je verhalen volgen.

  Dikke kus sandra

 9. Hi there mates, its enormous post about cultureand fully explained, keep it up all the time.|

Leave a Reply

Kommentare zu diesem Post abonnieren.