Fijne feestdagen

Fijne feestdagen

Gouda, 17 december 2010

Ieder die dit leest wens ik fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Dit zijn met recht de donkere dagen voor Kerst. Ondanks de non-travel-blues hoop ik de komende week het ik het laatste artikel voor BigTwin af te ronden. Dat is het laatste deel en daarmee de afsluiter van de reeks ‘Liberating the Americas’ en vormt een epiloog, een terugblik over 24 maanden ‘on the road’. Deel 11 uit de reeks heeft als titel ‘The great esape’ en ligt nu in de winkel.

Daarna komt de focus helemaal te liggen op het schrijven van een boekje. Ik heb inmiddels veel tekst gemaakt en de eerste redacteur is dat nu aan het verwerken. Van de eerste opmerkingen heb ik geleerd dat ik nog veel te doen heb.

Het is lastig om twee jaar ‘on the road’ te vertellen. Ik maak daarvoor een fotoboek. Dat brengt hopelijk wat structuur in de losse flarden die ik zo hier en daar uitstrooi.

De foto bij dit bericht is gemaakt door Longway Dany (www.daninviaggio.it) in Nicaragua. Hij ging die dag weer verder naar het noorden. Ik bracht hem naar de grote weg vanuit de wirwar van straatjes in het oude, koloniale centrum van Granada. We zijn hier al op de grote weg vlakbij Masaya richting Managua.

Nogmaals,

Fijne feestdagen

Happy Xmas

Feliz navidad

jan gerben

236 Responses to “Fijne feestdagen”

  1. kd shoes zegt:

    I wanted to construct a small word in order to say thanks to you for those awesome ways you are posting here. My time-consuming internet look up has finally been paid with good knowledge to write about with my friends and family. I ‘d point out that we readers actually are definitely fortunate to exist in a notable community with so many special professionals with good basics. I feel truly lucky to have encountered your entire webpages and look forward to some more exciting minutes reading here. Thank you once more for everything.

Leave a Reply

Kommentare zu diesem Post abonnieren.