Bolivian angel

Bolivian angel

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

8 Responses to “Bolivian angel”

 1. Wiegert says:

  Wauh! wat een verhaal zeg! He, en die tent…. die ben je zeker met een van de off the roads van de groep wezen halen? Toch nog even lekker het XT gevoel?

 2. fred pieters says:

  Big Balls,Jan Gerben, Big Balls !!!

 3. ary says:

  Cowboys and angels.
  When yourt heart is in someone else’s hands.
  George Michael.

  Mooi nummer, en dit is ook weer een heel mooi nummertje trouwens.
  Voordat ik vd zomer bijna bij de Dekkertjes in Kroatie was gearriveerd kreeg ik pech. Er kwam een geraas onder de motorkap vandaan alsof alle zuigers eruit vlogen ik kreeg meteen visioenen van terug met vliegtuig en de auto op een laadbak retour.
  Gelukkig stond ik (zonder het te weten) op 100mtr. van de camping, dus Ton was snel ter plaatse. Nu had ik zelf al een blik onder de motorkap geworpen maar kon zo gauw niets vinden wat het geraas veroorzaakte. Afijn toen Ton mij vroeg om de motor even te starten en luisterde kwam hij met een zeer bezorgde blik onder de kap vandaan met de mededeling (gezicht in de plooi) “heb je een repatrieringsverzekering afgesloten?”. Nou leuk begin van een vakantie denk je dan, je wil meteen weer terug. De lijer had allang gezien dat mijn snaar gescheurd was, dus niets aan de hand, maar mij toch nog even laten spartelen natuurlijk. Afijn, wederom is het niets vergeleken met wat jij allemaal moet doorstaan en overwinnen om je doel te bereiken. geweldig hoe de dingen dan soms toch weer ten goede kunnen keren als je maar volhoud en doorzet. Jij kunt straks heel wat lezingen gaan houden in den lande. Als Dick Scheringa 5000 euro rekent mag jij minstens hetzelfde vragen, tenslotte heb jij veel mooiere foto’s om je verhaal te ondersteunen. Die foto op de zoutvlakte is prachtig en moet beslist in de Big Twin. Afijn voordat ik weer beschuldigt wordt van egotripperij brei ik er een eind aan.
  Tot gauw Bikkel.

  Groet Ary.

 4. harry says:

  he die gerb,man wat een verhaal ,zo te zien ben je niet uitgeput als ik je verhaal leest ,man wat kan jij schrijven lijkt beter dan een boek,net war arie zegt en ik wil hem geen veer in z’n … stoppen ,dit moet je uitbrengen als je terug komt in een boek,maar wil je nog wel terug,ach ja dat zien we wel,he ga je goed tot het volgende verhaal,doei Harry

 5. Ton says:

  Weer mooie en mindere belevenissen in de once in a lifetime story.
  Maar wij krijgen steeds meer behoefte om weer samen met je patat te eten. Cola met lood te drinken en basgitaar met je te spelen.
  Nou man groeten van de dindagavond trein,Jannie, Nick en Sam.
  MMMMMMMMMMMMZZZZZZZZZZZZZZZZZLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL……….

 6. heleen & dirk says:

  Nou als je dat allemaal had geweten had je wel een soort trekhaak aan de motor gemaakt en een sleep-lint meegenomen. Je maakt het wel erg zout. Maar helaas je weet niet alles voor je het meemaakt. Helaas tentje kwijt maar niet de weg. Zo rond de Kerst wordt het toch wel tijd om te gaan pieken. Enne zo tegen de Kerst niet kribbig worden. Ook al is er geen weg er is zeker een pad voor je uitgestippeld. Je moet alleen nog even de juiste stippeltjes zoeken. Met JP zetten we soms een boom over je op, deze maand een kerstboom. Weer mooi om mee te mogen genieten van al je ellende. Nou de (kerst) ballen en tot lezens enne misschien heb je ook wel een witte kerst. Alvast :Merrie Christmas.

 7. Adam says:

  Que bueno ver que todo esta bien con tu viaje loco ;-)
  Que tengas un muy feliz ano nuevo!

  Muuuy buena suerte Jan!!!

  Adam

 8. Carlos Alberto Lotero says:

  Saludos, como estas? espero que muy bien, aquí en Medellín seguimos con bastante calor, con Diana he hablado muy pocas veces y solo nos vimos el día que me dio el dinero del parque Los Tamarindos.

  En donde estas en este momento? Diana me comentó que habías pasado la frontera de Chile-Argentina, como va todo ? Creo que ya es hora de que escribas en tu página algo de tus aventuras pero en español, te parece?

  Un saludo y un abrazo, por aquí te extrañamos, mucha suerte.

  Carlos

Leave a Reply

Kommentare zu diesem Post abonnieren.