El campo, Ciudad Noe (Peru)

El campo, Ciudad Noe (Peru)

Trujillo, october 24th 2009,

tranlation will follow a.s.a.p. (as soon as possible),

jan gerben

11 Responses to “El campo, Ciudad Noe (Peru)”

 1. jasper says:

  Moge Jg

  Ik reageer even voor het geval dat Harry soms vroeg wakker is op zondag
  d’r zit nu schot in de reis en je rijdt de zomer tegemoet

  De Vlistertjes

 2. Ary says:

  Hoi JG,

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet had gedacht dat je, gezien de tijd dat je nu onderweg bent, door zou zetten maar je gaat all the way da’s duidelijk. Ik heb bewondering voor alles wat je doet, je doorzettingsvermogen vind ik geweldig.
  Je bent tegelijkertijd waarnemer en hoofdpersoon van een reisverhaal waaruit je ieder moment zou kunnen stappen, maar het is te spannend en verslavend om ermee te stoppen. Ben benieuwd hoe het voor je zal zijn als de reis ten einde is en je je “gewone” leventje (na alle hectiek van je thuiskomst) weer gaat oppakken. Misschien geen bespiegelingen waar jij je nu mee bezig zal houden, of kwam je daardoor bijna onder de bus? Drive carefully, voor alles is een tijd.
  Groet Ary.

 3. paul boering says:

  Hoi Jan Gerben,
  Ik mail je nu bij je laaatste bericht. Weet niet de fotoos te openen van je vorige zending. ik krijg alleen die foto van het motorblad en heb al van alles geprobeerd. Vond zelfs een reactie van een oud-leerling en die heb ik inmiddels al gemaild.
  Kleine wereld is het toch. Heb je een tip voor de fotoos?
  Groet van Paul

 4. paul boering says:

  Hoi man, nog een keer.
  Je schrijft steeds beter moet ik zeggen en ik denk dat iedereen ervan geniet.
  Veel mensen heb ik al gewezen op jouw site en ik denk dat er darrdoor veel lezers bij komen.
  Nu heb ik een probleem.
  Een oud leerling zoekt contact met mij. Hij stond bij jouw bericht van voor de foroos. Zijn naam is Patrick Gijzen. Ik dacht dat ik ‘m gemailed had, want er stond een mail nummer bij. ik hoorde echter nog niets dus nu weet ik niet echt of ik hem heb geantwoord.
  Heb jij toegang tot de adressen,ik denk het wel. Kun je ons verbinden?
  Ik ga morgen vliegen naar Australie en hoop daar weer wat te beleven. Natuurlijk minder primitief dan wat jij doet maar een leuk verhaal maken van je dag gaat ook mij best wel goed af.
  Hou de oude dame aan de praat en gaan met die banaan, Paul

 5. Richard says:

  Hoi JG, even een berichtje uit Belgique. Een man, een man, een woord, een woord; eindelijk kan ik iets voor je doen. Ik hoor overigens geen enkele lezer reppen over het Paypal-blokje rechtsboven: KEEP JAN GERBEN ROLLING!!!!!!!!

 6. Helene Marcus says:

  Hoi Jan Gerben,’
  Ik ben je een beetje uit het oog verloren, beetje heftige zomer (neefje van 4 met lymfeklierkanker). Gaat naar omstandigheden best goed, maar met de mexicaanse griep op de loer blijft het wat spannend. Zijn zusje slaapt morgen weer hier. We zijn kort op vakantie geweest in Noorwegen: prachtig!
  Afdeling communicatie bevalt goed, management zorg is niet meer. Henk v Alphen is nu manager zorg in Alkmaar, hij heeft het naar z’n zin. Ik ga proberen je verhalen bij te lezen want nu heb ik je verblijf in Costa Rica gemist – daar waren wij 5 jaar geleden met Djoser, kennissen van die reis waren toevallig afgelopen zondag bij ons. Ciao, Helene Marcus

 7. Harry says:

  Hoi die Gerb

  gisteren weer ouwe mannen avond gehad bij jasper en daar hoorde ik van het probleem dat ik je laatste verhaal miste
  Ik heb het net gelezen en alles blijft me verbazen van die landen
  ik zit met spanning weer op het volgende verhaal te wachten en hoop dat het nu wel goed gaat met versturen en ik weer de eerste kan zijn die reageert
  he groeten man vanaf koud Amsterdam(schiphol) met veel regen en harde wind,kon een titel zijn ,he is het ook Boudewijn de Groot
  Gr harry

 8. ton says:

  Dag dokters.

  Wat nieuws van de inkrowd hier.
  Je buell brult als een echte streetdog, maar na je laatste bericht stuur ik hem weer terug naar zijn mand. Want na je laatste bericht krijg ik sterk het gevoel dat je inderdaad, all the way gaat. Is mooi dat je dat doet, dus als je terug bent staat je streetdog helemaal klaar in zijn vertrouwde omgeving op je te wachten.
  Het is nu zondag en we gaan naar de Bikeshow in Rosmalen om onze motoren op te halen. Want Hans en ik hebben de bikes in de showpit gezet en doen dus mee met de contest. Was wel ff koud vrijdag morgen om 07.15 met 5graden, trek daar ff 5gr gevoels temperatuur vanaf en was het dus ernstig fris. Was een leuke dag met Hans,Jan, Jasper and me myself and i. Dus vandaag weer ophalen maar nu met de aanhanger, fucking fris. De Hydra en de Bobberlib staan daar tussen motoren van alle klassen, dus ook staan er 100.000 dollar bikes. We zullen wel niet in de prijzen vallen. Maar het is een leuk evenement en voor ons dus een mooi uitje. Metname de bobber van Hans trekt wel veel mensen die er foto,s van trekken. kan je zien dat je low-budget toch iets moois neer kan zetten. Is trouwens de verdienste van iedereen die erbij was, voor het ontwerp ,ideeen, materiaal en oplossingen.
  Nou tot zover ff het lokal news.
  Ik kijk uit naar het volgen nieuws en waar je dan weer bent.

  gr. Ton D

 9. I blog quite often and I really appreciate your content.

  Your article has truly peaked my interest. I will bookmark your site and keep checking
  for new information about once a week. I opted in for your RSS feed as well.

 10. わたしは少し前から、生え際が薄いことに不安になっていました。
  49歳、女です。
  さまざまな育毛改善を試しましたが、うまくいかない。

  育毛できないと思っていた時に、知人からこちらにあります女性用育毛剤をすすめられました。
  使い始めたら、2ヶ月くらいで生えてきました。

  育毛剤をチョイスするコツは原材料に意味のない添加剤が含まれてなく香りが気にならないもの。

  使用方法が単純で副作用がなく適正な育毛成果があるものになり、髪と頭皮の栄養剤である為に当然成分量も重要なのです。

  浸透力があるかも重要です。頭皮の深層の毛包まで栄養が行き渡らなければ無駄になりますので、成分が低分子となっているのが基準です。

  こちらのページで紹介されている育毛剤は全部使用者の口コミに基づいた人気度で育毛剤が説明されています。

  チェックしてご覧になってください。
  間違いなく一人一人にぴったりの育毛剤が探し出せると思います。

Leave a Reply

Kommentare zu diesem Post abonnieren.