Fritz the Cat

Panama Stad, Panama, 5 september 2009

Korte update, dinsdag gearriveerd in Panama Stad, nog steeds samen met Marcus op pad, vooral in de bergen na San Jose veel regen, grensovergang zondagmorgen soepel.

Dinsdagavond met 6 motorrijders overleg downtown Panama, Andy, Tony (Engeland, BMW GS), Mannfred (Duitsland, BMW GS), Marcus (Canada, Kawasaki KLR 650) en Wallis (Canada, Ural met zijspan), na veel bellen, mailen met air cargo, bootcharters etc woensdagavond gesproken met Fritz. Zaterdag laden we de motoren op zijn catamaran, Fritz the Cat, wordt avontuur, vanaf Panama Stad tot einde PanAmerican highway, daarna veel off road en op zeker 1 rivier oversteek, voor mij waarschijnlijk per kano. Vertrek zondag vanaf de Caribische kust, via San Blas naar Cartegena, Colombia, verwachte aankomst donderdag.

5 Responses to “Fritz the Cat”

 1. Helen Strang zegt:

  Hoi JG,
  Dat zal een spannende tocht worden.
  Ben benieuwd hoe het gaat met de catamaran en al die motoren. En jij in een kano??????
  Is het einde al eigenlijk in zicht.
  Hier wordt het de komende week een mooie nazomer. Gaat alles goed met jou en je gezondheid? En met Betsy? Je mag haar wel extra belonen met rust als je terug in dit landje komt. Op haar leeftijd! en dan zoveel kilometers.
  Ik kijk uit naar je volgende verhaal.
  Helen

 2. janbruin zegt:

  Hoi Jan Gerben Wat een avontuur en wat een ervaringen doe je op. JanBruin

 3. Wiegert zegt:

  Even gezocht op google met deze zoekstring >> “Fritz the Cat” catamaran << en een indruk gekregen van de boot. Nou dat gaat weer een heel gaaf avontuur worden. En Cartagena ligt zelfs weer iets noordelijker dan waar je nu bent… he succes!

 4. le en jac zegt:

  fotos bekeken en wat mij opvalt dat er veel zijn met vrouwen zo te zien en te lezen begin je weer aan een avontuur kijk uit in colombia en hoop jou en motor gauw weer heelhuids terug te zien in gouda of bij de oldtimers lex en jac

 5. Ton Dekker zegt:

  Hallo Dokters

  Welke P.R koning doet hier je zaken.???
  Deze week viel er een lokaal krantje in de bus en ja hoor daar staat hij weer op de foto en een mooi schrijven.
  Deze keer iets van de Rabo bank, is een mooi stukje met foto.

  gr Ton

Leave a Reply

Kommentare zu diesem Post abonnieren.